Агенция за декорация и дизайн за Вашите партита, рождени дни, събития, сватби и поводи. Да сътворим заедно един прекрасен ден. Вашите мечти и желания, превръщаме в красива реалност!

Агенция за организиране на събития Джини арт е създадена с много любов, за да достави любов на хората с които ще се среща за напред.
Аз се казвам Таня Крумова и реших да създам тази агенция след много години размисли. Един ден реших да отида на курс за декорация с балони. Балоните винаги носят усмивки по лицата на хората, и всичко започна на шега, която за мое щастие се превърна в реалност.Вдъхновението, което ме зарежда да се занимавам с декорация идва от щастието в очите на хората за които правя по – красиви техните празници. Няма по – ценно от това да даряваш щастие на хората.

Занимавам се с различни декори, бих се заела с Вашите украса за кръщене, годишнини от сватба, предложение за брак, бебешко парти, моминско парти,
ергенско парти или ще ме потърсите, за да направим подарък романтична изненада на любим човек,и да не забравяме Вашата свадба, бих вложила много желаие и труд,
за да превърна тези мигове във вълшебни и незабравими за Вас!
Декорите са различни можем да ги избираме заедно, мога да предложа голям набор от декорации с балони, цветя, винили, различни красиви съчетания!